Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707 Smart

Geschikt tot: 70m² / 175m³ / 750ft²

 • 2in1: Luchtontvochtiger & luchtreiniger CA-707 Smart
 • Ultrastille werking
 • Cap.tot 20liter/dag(30°C/Rv80%)
 • 5 voudige filtertechnologie
 • Ondersteuning wasdroging

€ 429,-

Incl 21% BTW

13,5Kg
Meer of diverse apparaten nodig? DIRECT offerte Ontvang direct uw maatwerk offerte!
  Bestellen Levertijd 1 week
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707 Smart
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707 Smart
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707 Smart
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707 Smart
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707 Smart
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707 Smart
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707 Smart
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707 Smart
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707 Smart
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707 Smart
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707 Smart
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707 Smart
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707 Smart
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707 Smart
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707 Smart
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707 Smart
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707 Smart
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707 Smart

Reviews Referenties

4,9/5

bekijk alle 19 beoordelingen

Beoordeel dit product
Vandaag besteld morgen bezorgd!
Klantenservice
Contact
074 - 26 70 145
Productinformatie
Toepassing
Eigenschappen
Technische gegevens
Downloads
Gebruiksaanwijzing
Productinformatie

Multifunctionele luchtontvochtiger CA-707 Smart voor een optimaal binnenklimaatVoor een optimaal binnenklimaat is de luchtvochtigheid doorslaggevend. De door medisch specialisten geadviseerde optimale luchtvochtigheid in gesloten ruimtes ligt in het bereik van 40 tot 60% relatieve luchtvochtigheid.

Is de lucht in binnenruimtes te vochtig dan kan de levenskwaliteit door schimmelsporen, allergenen en ademweg problemen sterk nadelig beïnvloed worden.

Optimale luchtvochtigheid essentieel voor gezondheid en schadepreventie


Toepassing van de multifunctionele Clean Air Optima® luchtontvochtiger CA-707 Smart met 2in1 systeem voor luchtontvochtiging & luchtreiniging werkt preventief ter voorkoming van hoge luchtvochtigheid en allesvernietigende corrosie, schadelijke condensatie, ijs- en schimmelvorming, verhindert ongewenste bacteriegroei, reduceert geuroverdracht en is effectief voor bouwdroging bij bestaande bouw of nieuwbouw.

De krachtige Clean Air Optima® condensatie - luchtontvochtiger CA-707 Smart bind de strijd aan met roest en schimmel!

Naast de indamming van schimmelsporen bevrijdt deze multifunctionele luchtontvochtiger CA-707 Smart van Clean Air Optima® de binnenlucht van lastige dierharen, pollen en stof door de geïntegreerde continu werkende en zeer effectieve luchtreiniger functie met vijfvoudige filtertechniek.

Allergie patiënten kunnen eindelijk weer gezond doorademen!
Door de slanke, getailleerde belijning in het exclusieve design en de neutrale kleurstelling past deze compacte ontvochtiger in elk interieur.
De Clean Air Optima® condensatie - luchtontvochtiger CA-707 Smart is door de ingebouwde hygrostaat geschikt voor automatische luchtontvochtiging. Enkel de gewenste luchtvochtigheid instellen en deze efficiënte luchtontvochtiger doet de rest.

Luchtontvochtiger CA-707 Smart: een vier jaargetijden systeem
Met de 2in1 functie voor luchtontvochtiging en luchtreiniging zorgt de CA-707 Smart het hele jaar door voor een optimaal binnenklimaat: Wanneer de ingestelde relatieve luchtvochtigheid is bereikt stopt de ontvochtiging. Met de continu luchtreinigingsfunctie bevrijdt de multifunctionele Clean Air Optima® CA-707 Smart het gehele jaar de binnenlucht van allergenen, schimmelsporen, hinderlijke dierharen, pollen, (fijn)stof en geuren.Binnenlucht ontvochtigen door condensatie techniek
De compacte en supersterke Clean Air Optima® condensatie - luchtontvochtiger CA-707 Smart met 2in1 systeem voor luchtontvochtigen en luchtreinigen onttrekt aan binnenruimtes tot 70m²/175m³ het overtollige vocht met een capaciteit tot 20 liter / dag (30°C/Rv80%) en beschermt actief voor het ontstaan van schimmelvorming, vlekken, corrosie en moddergeur. Daardoor word ook de bouwsubstantie en nog belangrijker uw gezondheid beschermd.De condensatiedroger is het type luchtontvochtiger dat het meest gebruikt wordt en de CA-707 Smart kan ingezet worden in een groot temperatuurbereik tussen de 5 en 32°C.

Deze effectieve luchtontvochtiger is uitgerust met een compressor die de vochtige binnenlucht langs een koelelement geleid. Vochtige omgevingslucht wordt op deze wijze in zeer korte tijd afgekoeld. Het vocht in de lucht condenseert omdat lucht bij een lage temperatuur minder vocht kan bevatten. Het condensvocht wordt opgevangen in de watertank en kan direct worden afgevoerd door aansluiting van de meegeleverde afvoerslang.


Vijf filtertechnologieën voor effectieve luchtreiniging
1. Actief Koolstoffilter
Actiefkool neutraliseert rook, chemicaliën, gassen en geuren, voorkomt de groei van bacteriën, virussen en schimmels.
2. Voorfilter
Voorfilter vangt grote stofdeeltjes zoals: pluisjes, haren en huidschilfers van huisdieren.
3. TRUE HEPA H13 filter met nano zilver coating
Zuivert 99,97% van alle zweefstoffen tot 0,3 micrometer (0,3 µm) uit de lucht. Het HEPA filter is het meest effectieve luchtfilter voor het verwijderen van:
• (fijn)stof, sigarettenrook, pollen
• allergenen
• alle andere vaste deeltjes
De antibacteriële laag van nano zilver coating op het filter elimineert bacteriën en schimmels.
4. UV-C Lamp
Het ultraviolette licht van de permanente lamp (UV-C straling) met een golflente van 254nm doodt gezondheidsschadelijke micro-organismen zoals: kiemen, virussen, schimmels (schimmelsporen) en bacteriën. Van al het licht heeft UV-C licht de hoogste frequentie, de kortste golflengte en bevat daardoor de hoogste hoeveelheid aan energie die door haar straling de buitenzijde membraam van het organisme doorboort en de DNA vernietigt. Met wereldwijd duizenden geïnstalleerde apparaten van dit type heeft de geïntegreerde UV-C- technologie bewezen, dat UV-C straling hoogeffectief is tegen pathogene virussen, bacteriën en eencellige. Door de toepassing van UV-C licht kunnen microbiologische inactiverende percentages van 99,99% en hoger bereikt worden.
5. Ionisator
Capaciteit > 3.000.000 negatieve ionen / cm³ die in de gehele ruimte verspreid worden en daardoor schadelijke stoffen en geuren neutraliseren. De ionisator produceert negatieve ionen voor het reinigen van de binnenlucht en het verrijken met actief zuurstof. Onaangename geuren worden geneutraliseerd en schadelijke stoffen uit de lucht gezuiverd. Negatieve ionen hebben bovendien een sterke antistatische werking.Ingebouwde hygrostaat voor automatische luchtontvochtiging. Kleurenmonitor voor aanduiding relatieve luchtvochtigheid.
De Clean Air Optima® condensatie - luchtontvochtiger CA-707 Smart is voorzien van een ingebouwde hygrostaat voor het meten, controleren en automatisch regelen van de relatieve luchtvochtigheid. De gewenste luchtvochtigheid kan ingesteld worden tussen 30 en 80% relatieve luchtvochtigheid.
Het doordachte design communiceert de luchtvochtigheid ook via de ronde kleurenmonitor aan de voorzijde van het apparaat.

BLAUW = droge lucht bereik = <53%
GROEN = aangenaam bereik = 53% - 68%
ROOD = hoge relatieve luchtvochtigheid = >68%

Eenvoudige bediening: Handmatig of met de Clean Air Optima® App
Het overzichtelijke digitale bedienpaneel op de bovenzijde van het apparaat is voorzien van tiptoetsen voor het eenvoudig selecteren van de gewenste instellingen.Grote watertank
Het apparaat schakelt automatisch uit bij volle watertank met LED signaal in de display. De grote watertank van de luchtontvochtiger CA-707 Smart heeft een inhoud van 4 liter en is voorzien van een handgreep.
Permanente waterafvoer
Het condensvocht dat wordt opgevangen in de watertank kan ook direct worden afgevoerd door aansluiting van de meegeleverde afvoerslang. Hierdoor is de luchtontvochtiger CA-707 Smart geschikt voor continubedrijf en gebruik zonder toezicht.Automatische ontdooifunctie en herstart
De Clean Air Optima® condensatie - luchtontvochtiger CA-707 Smart beschikt over een automatisch werkende ontdooi functie. Zodra de sensor een temperatuur onder de ingestelde waarde signaleert start automatisch het ontdooien en stopt ook automatisch indien gereed. Bij het ontdooiproces wordt de verdamper weer ijsvrij gemaakt door het koelproces stop te zetten en de ventilator te laten draaien, waardoor het ijs smelt. Bij herstart vervolgt de luchtontvochtiger automatisch zijn werking met behoud van de instellingen.

Ook na een stroomonderbreking volgt automatische herstart van het apparaat met behoud van de instellingen.Energiezuinige condensatie - luchtontvochtiger CA-707 Smart
Maximale stroomverbruik 320Watt.
Stroomverbruik 320Watt bij ventilatorinstelling hoog.
Stroomverbruik 280Watt bij ventilatorinstelling laag.
Luchtontvochtiger systemen
Het werkingsprincipe van luchtontvochtigers onderscheidt zich in luchtontvochtiging door condensatie of door adsorptie.

Condensatiedroger


De meest voorkomende luchtontvochtiger is de condensatie - ontvochtiger ook wel compressorontvochtiger genoemd en in het Clean Air Optima® assortiment verkrijgbaar in zes uitvoeringen, CA-704, CA-707, CA-704 Smart, CA-705 Smart, CA-706 Smart en CA-707 Smart. Deze elektrische ontvochtigers worden onder andere ingezet voor het verwijderen van vocht in woningen, woonboerderijen, openbare gebouwen, kantoren, industrie, opslagruimten of musea en zijn geschikt voor wasdrogen, gebruik in vakantiewoningen, campers en caravans.
Het grote voordeel van de compressor gestuurde condensatie - luchtontvochtiger is dat dit type 25 tot 50% minder stroom gebruikt dan een adsorptie luchtontvochtiger, waardoor een condensatie ontvochtiger zichzelf terug laat verdienen.

Mobile condensatie - luchtontvochtiger CA-707 Smart


De Clean Air Optima® condensatie - luchtontvochtiger CA-707 Smart heeft een praktische handgreep, is uitgevoerd met robuuste wieltjes en daardoor makkelijk verplaatsbaar van de ene naar de andere ruimte.

Wasdroging


De Clean Air Optima® luchtontvochtiger CA-707 Smart met 2in1 systeem voor luchtontvochtiging en luchtreiniging ondersteunt de droging van uw was. De hoge ontvochtigingscapaciteit met hoge ventilatorsnelheid zorgt voor een goede luchtcirculatie in de wasruimte.

Het voorfilter en TRUE HEPA H13 filter met nano zilver coating vangt grote stofdeeltjes zoals stofvezels en pluisjes uit de wasruimte en het actiefkoolstoffilter neutraliseert geuren.

De door de ionisator tijdens de wasdroging geproduceerde negatieve ionen hebben bovendien een sterke antistatische werking hetgeen zich positief uitwerkt bij wasdroging.

Kenmerken en voordelen


• Automatische ontvochtiging op programma door ingebouwde hygrostaat
• Continue luchtreinigingsfunctie of gecombineerd luchtontvochtigen en luchtreinigen
• Inclusief afvoerslang 10mm rond en 1.5 meter lang voor continu waterafvoer
• Werkt preventief tegen schimmelvorming, roest en schade door vocht
• Verwijdert muffe geuren
• Groot temperatuur inzetbereik van 5 °C tot 32 °C
• Vijf filtertechnologieën voor effectieve luchtreiniging:
1. Actiefkoolstoffilter neutraliseert geuren en gassen
2. Voorfilter vangt grote stofdeeltjes en pluizen
3. TRUE HEPA H13 filter met nano zilver coating zuivert 99,97% van alle zweefstoffen tot 0,3 micron (0,3 µm)
    uit de lucht
4. Permanente UV-C lamp elimineert kiemen, virussen, schimmels en bacteriën
5. Ionisator reinigt en verfrist de binnenlucht met > 3.000.000 neg.ionen/cm³
• Ondersteunt wasdroging
• Elegant en compact design
• Comfortabele bediening door ingebouwde hygrostaat
• LED functieaanduiding
• Eenvoudige bediening: Handmatig of met de Clean Air Optima® App
• Stopt automatisch met LED signaal bij volle tank
• Timer voor in / uitschakelmoment luchtontvochtiger (0-24h)
• 2 Standen regelbare ventilator
• Sensor gestuurde ontdooi functie
• Automatische herstart na ontdooien of stroomonderbreking
• Geschikt voor continu gebruik zonder toezicht
• Gemakkelijk te verplaatsen door praktische handgreep en robuuste wieltjes
• Praktisch onderhoudsvrij
• Eenvoudige filterreiniging: permanent voorfilter 2x per maand stofzuigen
• Actiefkoolstoffilter na 3 - 6 maanden vervangen
• TRUE HEPA H13 filter met nano zilver coating na 3 - 6 maanden vervangen
• Bijzonder geluidsarm
• Laag energieverbruik
• Optimale prijs / prestatieverhouding

Toepassing

Toepassing


Binnenlucht kan door verschillende technieken ontvochtigd worden:

- verwarming en ventilatie
- condensatie ontvochtigen
- adsorptie ontvochtigen

De condensatie techniek is het meest efficiënt door het hoogste vochtonttrekkend vermogen en het laagste stroomverbruik van deze drie technieken. Om die reden wordt in de markt de condensatie ontvochtiger met compressor technologie het meest toegepast.

Clean Air Optima® condensatie luchtontvochtiger CA-707 Smart zeer nuttig in de winter


Luchtontvochtigers zijn elektrische apparaten die de relatieve vochtigheidsgraad in een afgesloten ruimte verminderen. Een ontvochtiger onttrekt vocht uit de binnenlucht om het peil van de luchtvochtigheid te verlagen.

Teveel vocht in de binnenlucht creëert een ongezond binnenklimaat en kan leiden tot problemen zoals schade door condensatie, vochtopeenhoping, slechte geuren en schimmels.
Dagelijkse huishoudelijke activiteiten zoals koken, het nemen van een douche, het gebruik van een vaatwasser of wasmachine, kan de luchtvochtigheid in de woning tot ver boven het normale peil van 55 % Rv ( relatieve luchtvochtigheid) verhogen. Clean Air Optima® condensatie ontvochtigers helpen om de hoeveelheid vocht in de lucht te verminderen en constant op het gewenste peil te houden.

De optimale luchtvochtigheid in een huiselijke omgeving, werksituaties zoals bijvoorbeeld kantoren, in openbare gebouwen, recreatieruimtes zoals fitnesscentra, zomerhuisjes etc. is 50-55% Rv (relatieve vochtigheid). 50% Rv betekent dat de binnenlucht slechts de helft van het vocht vast kan houden. Als de temperatuur omlaag gaat maar de hoeveelheid waterdamp in de binnenlucht blijft constant, zal de relatieve luchtvochtigheid (Rv) drastisch toenemen. Dit maakt het gebruik van condensatie luchtontvochtigers met name in de winter periodes zeer nuttig.

Condensatie ontvochtiger CA-707 Smart zeer nuttig in de zomermaanden in kelders


Kelders zijn net zo gevoelig voor vocht en schimmels als badkamers en keukens. Terwijl badkamers en keukens vooral in de winter last kunnen hebben van vochtproblemen is hoge luchtvochtigheid in kelders juist een zomerprobleem, vooral schimmelgroei in de zomermaanden.

In de zomermaanden bevat de warme buitenlucht meer vocht dan in de wintermaanden. In de kelder, omdat deze zich onder de grond bevindt, zal het koeler zijn dan in de rest van het huis en de temperatuur in de kelder is daardoor lager dan de buitentemperatuur.

De warme lucht komt van buiten in de kelder via open vensters en wanneer deze warme lucht in contact komt met de koudere oppervlakken in de kelder zal de vochtigheidsgraad toenemen waardoor schimmels explosief kunnen groeien. Schimmel groeit met name op oppervlakken die van organische basis zijn.
In een kelder betekend dit schimmelgroei op houten balken, stoffering en opslag van dozen, kranten, boeken, kleding etc.

Hoge luchtvochtigheid in de zomer kan in kelders in een zeer korte tijd veel schade veroorzaken. Voor dit typische zomerprobleem is een goed advies voor de meest geschikte ontvochtiger van groot belang.

Wat absoluut voorkomen moet worden is verhoging van de temperatuur in de kelder in de zomermaanden, omdat het al warm genoeg zal zijn. Om reden van temperatuurverhoging in de ruimte afgegeven door de warmte van het apparaat zelf is het algemeen gebruik van ontvochtigers op basis van adsorptie / droogmiddel techniek in uw kelder gedurende de zomermaanden niet aan te raden.

De Clean Air Optima® condensatie luchtontvochtiger CA-707 Smart met compressor technologie is de meest gebruikte ontvochtiger voor preventief gebruik tegen schimmelgroei in kelders. Deze krachtige ontvochtiger van Clean Air Optima® is een alleskunner met 2in1-systeem voor luchtontvochtiging en luchtzuivering en kan worden gebruikt binnen een groot temperatuurbereik van 5 tot 32 ° C.

De CA-707 Smart is een energie-efficiënte compressor ontvochtiger, bijzonder geschikt voor gebruik in kelders tijdens de zomermaanden en combineert een hoge ontvochtigingscapaciteit (20 liter / dag 30°C/Rv80%) met een zeer laag stroomverbruik.

Multifunctionele Clean Air Optima® luchtontvochtiger CA-707 Smart


De veelzijdige luchtontvochtiger CA-707 Smart is eigenlijk een alleskunner en niet alleen te gebruiken voor het ontvochtigen van ruimtes tot 70m²/175m³ maar ook als effectieve luchtreiniger en ondersteund bij wasdroging.
Door vijfvoudige filtertechniek (actiefkoolstoffilter, voorfilter, TRUE HEPA H13 filter met nano zilver coating, UV-C lamp en ionisator) ontstaat zuivere ademlucht.

Per dag onttrekt deze krachtige condensatie - ontvochtiger 20 liter vocht uit de binnenlucht bij een omgevingstemperatuur van 30°C. Het vocht wordt opgevangen in de grote watertank met een inhoud van 4 liter. De luchtontvochtiger CA-707 Smart stopt automatisch bij een volle watertank en geeft hiervan melding door een LED signaal. Het water kan ook direct uit de tank worden afgevoerd door aansluiting van de meegeleverde 1.5 meter lange afvoerslang. De ingebouwde hygrostaat en twee ventilatorsnelheden zorgen voor het gemak van automatische luchtontvochtiging. Enkel de gewenste luchtvochtigheid instellen en deze efficiënte ontvochtiger doet de rest.
Door het handvat en de robuuste wieltjes is het apparaat makkelijk verplaatsbaar. Bovendien is de condensatie luchtontvochtiger CA-707 Smart van Clean Air Optima® voorzien van ecologisch koelmiddel R290 en door zijn stille werking van <30 dB(A) ook te gebruiken in de slaapkamer en andere ruimtes waarin stilte van belang is.

Geschikt voor ruimtes tot 70m²/175m³

Toepassingsvoorbeelden


Door de slanke, getailleerde belijning in het exclusieve design, de neutrale kleurstelling in ivoorwit / zwart en de stille werking is de compacte luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707 Smart inzetbaar in elk interieur.
De elektrische ontvochtiger CA-707 Smart is geschikt voor het verwijderen van vocht in de woon- en slaapkamer, kinderkamer, kantoren, openbare gebouwen, sport - en fitnesscentrum, wellnessruimte, bedrijfsruimtes, woonboerderijen, industrie, opslagruimten of musea en is geschikt voor wasdrogen, gebruik in vakantiewoningen, campers en caravans.

Eigenschappen
• 2 in1: Luchtontvochtigen en Luchtreinigen
• Ondersteund wasdroging
• Werkt preventief tegen schimmelvorming, roest en schade door vocht
• Actiefkoolstoffilter neutraliseert rook, chemicaliën, gassen en geuren
• Permanent voorfilter vangt grotere deeltjes
• TRUE HEPA H13 filter met nano zilver coating zuivert 99,97% van alle zweefstoffen tot 0,3 micometer (0,3 µm)
    uit de lucht
• Permanente UV-C lamp elimineert gezondheidsschadelijke micro-organismen
• Ionisator zuivert ongewenste stoffen uit de binnenlucht en verbeterd de luchtkwaliteit
• Continue luchtreinigingsfunctie of gecombineerd luchtontvochtigen en luchtreinigen
• Onderhoudsvriendelijk
• Groot temperatuur inzetbereik van 5°C tot 32°C
• Instelbaar tussen 30 - 80 Relatieve luchtvochtigheid
• Door automatische programma’s, hygrostaat en afvoerslang geschikt voor langdurig
    gebruik in ruimtes zonder toezicht
• Automatische ontdooifunctie met herstart op ingestelde waarde
• Automatische herstart na stroomonderbreking
• Digitaal bedienpaneel
• Kleurenmonitor frontzijde
• Comfortabele bediening door ingebouwde hygrostaat
• LED functieaanduiding
• Bediening door tiptoetsen in het display
• LED waarschuwing bij volle tank met automatische uitschakeling
• Timer in / uitschakelmoment 0 - 24h
• Elegant design met robuuste wieltjes
• Neutrale kleurstelling in ivoorwit / zwart past in elk interieur
• 4 liter watertank met praktische draaggreep
• Zeer stil en geluidsarm in bedrijf
• Laag energieverbruik
• Optimale prijs / prestatieverhouding
• Inclusief Nederlandstalige handleiding
Technische gegevens

Technische gegevens


Techniek:

Geschikt voor ruimtes:
Ontvochtigingscapaciteit:
Ventilator capaciteit:
Inhoud watertank:
Instelbaar:


Ionisator capaciteit:
Actief zuurstof:
Stroomspanning:
Stroomverbruik:

Temperatuur inzetbereik:
Afmetingen:
Gewicht:
Geluidsniveau:
Kleur:

Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707 Smart
Luchtontvochtiging door condensatie droging
Luchtreiniging door actiefkoolstoffilter, voorfilter, TRUE HEPA H13 filter met nano zilver coating, UV-C lamp en ionisator
Ingebouwde hygrostaat
Automatische ontdooifunctie
Automatische herstart
Automatische waterafvoer door slangaansluiting
Digitaal bedienpaneel
Kleurenmonitor frontzijde
Timerfunctie in / uit 0 - 24h
Mobiel door draaggreep en robuuste wieltjes


tot 70m²/175m³
maximaal 20 liter / dag (30°C/Rv80%)
tot 195m³/h
4 liter
Tussen 30 - 80% relatieve luchtvochtigheid.


> 3.000.000 negatieve ionen / cm³
< 0,04 ppm
220-240V AC / 50Hz
320 Watt ventilator hoog
280 Watt ventilator laag
5 - 32°C
HxBxD 618x260x260mm
13,5 kg (leeg)
Ontvochtigen laag 38dB (A) / hoog 42 dB(A)
Ivoorwit/zwartGarantie:


2 jaar garantie

Gebruik en onderhoud


Schakel het apparaat eerst uit en trek dan de stekker uit het stopcontact.

Legen van de watertank
Aan de achterzijde van het apparaat bevindt zich in het onderste gedeelte de watertank. De watertank kan via de uitsparingen aan weerszijden uit het apparaat getrokken worden. Na het legen de watertank in omgekeerde volgorde terugplaatsen.

Automatische waterafvoer
Door aansluiting van de meegeleverde afvoerslang (10 mm rond / 1.5 meter lang) aan de watertank is het mogelijk het water continu af te voeren. Attentie: de afvoerslang moet altijd naar beneden gericht zijn en het uiteinde van de slang moet zich altijd onder de hoogte van de aansluiting op de watertank bevinden om waterschade te voorkomen. Door het gebruik van de standaardinstelling, de uitvoering van het apparaat met hygrostaat en installatie van de afvoerslang is de luchtontvochtiger CA-707 Smart geschikt voor langdurig gebruik in ruimtes zonder toezicht.

Onderhoud permanente voorfilter
Permanente voorfilter om de 2 weken reinigen door stofzuigen of afspoelen met lauw
water (Attentie: filter droog terugplaatsen. Niet reinigen met water boven 40°C, niet met alcohol, benzine of andere ontvlambare middelen)

1. Actief Koolstoffilter
Het actief koolstoffilter filtert effectief gassen, chemicaliën, sigarettenrook, vluchtige organische stoffen (VOC) en geuren zoals huisdier-, schimmel- , keuken- en verfgeuren formaldehyde, benzeen, ammonia, nicotine, etc. uit de binnenlucht.

2. TRUE HEPA H13 filter met nano zilver coating
Zuivert 99,97% van alle zweefstoffen tot 0,3 micrometer (0,3 µm) uit de lucht. Het HEPA filter is het meest effectieve luchtfilter voor het verwijderen van:
• (fijn)stof, sigarettenrook, pollen
• allergenen
• alle andere vaste deeltjes
De antibacteriële laag van nano zilver coating op het filter elimineert bacteriën en schimmels.

Vervangen van filters
Vervanging Actief Koolstoffilter + True HEPA H13 Filter na 3-6 maanden.

Overig
De buitenkant van het apparaat regelmatig met een zachte, licht vochtige doek afwissen.

Wanneer de luchtontvochtiger CA-707 Smart langere tijd niet in gebruik is adviseren wij het apparaat vooraf goed te reinigen en alle delen goed te laten drogen. Het apparaat dient in een koele en droge ruimte opgeslagen te worden.
Downloads
Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing CA-707 SmartAccessoires

Filterset CA-707 Smart

Geschikt tot: CA-707 Smart
Filterset CA-707 Smart

€ 29,90

Bestellen Meer info

Wat vinden anderen van de Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707 Smart

dinsdag 29 november 2022
5 4 3 2 1
5 / 5
Een mooi compleet toestel.
Zeker een aanrader voor mensen die opzoek zijn naar goeie binnen lucht maar geen binnenventilatie hebben.
zondag 23 oktober 2022
5 4 3 2 1
5 / 5
Top toestellen heb nu de Clean Air Optima CA-706 Smart in gebruik genomen 6.5 liter capaciteit tankinhoud ????????????
maandag 9 mei 2022
5 4 3 2 1
5 / 5
De CA-707 aangesloten en binnen 1 week elke dag een vol reservoir... Apparaat werkt heel goed en zuivert echt de lucht. Het ruikt veel beter in de woning.
maandag 2 mei 2022
5 4 3 2 1
5 / 5
Echt een top apparaat! Geen vocht meer op de ramen en geen klam gevoel meer in huis.

Bent u tevreden over uw Clean Air Optima product?

Deel uw ervaring met anderen en schrijf een review3/5
Verzenden

Effect: bevochtigen, ontvochtigen, aromatiseren

Luchtvochtigheid

De door medische specialisten aanbevolen optimale luchtvochtigheid ligt in het bereik van 40 tot 60% relatieve luchtvochtigheid.

Lees meer

Bevochtigen

Voor het ideale binnenklimaat is de luchtvochtigheid het meest bepalend.

Lees meer

Ontvochtigen

Is de lucht in binnenruimtes te vochtig dan kan de levenskwaliteit door schimmelsporen, allergenen en ademweg problemen sterk nadelig beïnvloedt worden.

Lees meer

Woningen

In een woning vinden allerlei activiteiten plaats die vocht produceren. Te veel vocht in huis is schadelijk voor uw huis en uw gezondheid. Een te droge lucht in woningen kan trouwens ook...

Lees meer

Kantoren

Een vochtige werkplek is niet goed, maar een te droge lucht is ook niet prettig om in te werken.

Lees meer

Aromatiseren

De aromatherapie is een geneeskunst die etherische oliën gericht ter bevordering van de gezondheid inzet.

Lees meer

Daarom!

 • "Clean Air Optima" Nederlands merk!
 • 20 jaar online specialist in luchtbehandelingssystemen
 • Effectieve producten in hoogwaardige kwaliteit
 • Wereldwijd honderdduizenden tevreden gebruikers
 • Échte vakkundige advisering bel 074 - 2670 145 (09:00 tot 12:30)
 • Online product adviseur, klik hier
 • FAQ - Veelgestelde vragen. klik hier
 • Snel contact. klik hier
 • DIRECT offerte. klik hier
 • Ook in de winkel verkrijgbaar bij Media Markt, Expert, EP, enz... klik hier voor offline store locator