Luchtontvochtiger en Luchtreiniger Clean Air Optima CA-707 Smart
Inloggen
Winkelmandje
NederlandsNederlands

Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707 Smart

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
379,00
Zet op verlanglijstje
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden.
Reviews
Gebaseerd op 25 recensies
Toevoegen aan favorieten
 • 20 jaar Clean Air Optima®
 • Specialist in hoogwaardige "mobiele" luchtbehandelingssystemen
 • Effectieve producten - designed in Germany
 • Wereldwijd honderdduizenden tevreden gebruikers
 • Vakkundige advisering, snel contact
 • Online productadvies
 • 2 jaar garantie
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707 Smart
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707 Smart
379,00
 • Artikelomschrijving & specificaties
 • Documenten
 • Accessoires
 • Veel gestelde vragen
 • Reviews
 • Combinatie aanbiedingen
 • Blogs

Barcode

Artikelomschrijving


Multifunctionele luchtontvochtiger CA-707 Smart voor een optimaal binnenklimaat


Geschikt voor kleine en grote ruimtes tot 70m² / 175m³ / 750ft² - Ontvochtigingscapaciteit 20 liter per dag (30°C / Rv80%)


Voor een optimaal binnenklimaat is de luchtvochtigheid doorslaggevend. De door medisch specialisten geadviseerde, optimale luchtvochtigheid in gesloten ruimtes ligt in het bereik van 40 tot 60% relatieve luchtvochtigheid.

Is de lucht in binnenruimtes te vochtig, dan kan de luchtkwaliteit door schimmelsporen, allergenen en ademweg problemen sterk nadelig beïnvloedt worden.


Optimale luchtvochtigheid essentieel voor gezondheid en schadepreventie
De multifunctionele Clean Air Optima® luchtontvochtiger CA-707 Smart werkt preventief ter voorkoming van hoge luchtvochtigheid en allesvernietigende corrosie, schadelijke condensatie, ijs- en schimmelvorming, verhindert ongewenste bacteriegroei, reduceert geuroverdracht en is effectief voor bouwdroging bij bestaande of nieuwbouw.

De krachtige Clean Air Optima® condensatie - luchtontvochtiger CA-707 Smart bindt de strijd aan met roest en schimmel!

Naast de indamming van schimmelsporen bevrijdt deze multifunctionele luchtontvochtiger CA-707 Smart van Clean Air Optima® de binnenlucht van lastige dierharen, pollen en stof door de geïntegreerde continu werkende en zeer effectieve luchtreiniger functie met vijfvoudige filtertechniek.


Allergie patiënten kunnen eindelijk weer gezond doorademen!
Door de slanke, getailleerde belijning in het exclusieve design en de neutrale kleurstelling past deze compacte ontvochtiger in elk interieur.
De Clean Air Optima® condensatie - luchtontvochtiger CA-707 Smart is door de ingebouwde hygrostaat geschikt voor automatische luchtontvochtiging. Enkel de gewenste luchtvochtigheid instellen en deze efficiënte luchtontvochtiger doet de rest.


Luchtontvochtigers, huishoudelijke luchtontvochtigers, luchtontvochtiging, luchtontvochtiger voor thuis, elektronische luchtontvochtigers, luchtontvochtiger voor kelders, luchtontvochtiger voor badkamers, luchtontvochtiger met filter, luchtontvochtiger met afstandsbediening, draagbare luchtontvochtigers, luchtontvochtiger met automatische uitschakeling, luchtontvochtiger met LED-verlichting, luchtontvochtiger met geavanceerde technologie, luchtontvochtiger met ionisatorLuchtontvochtiger CA-707 Smart: een vier jaargetijden systeem

Met de 2in1 functie voor luchtontvochtiging en luchtreiniging zorgt de CA-707 Smart het hele jaar door voor een optimaal binnenklimaat. Wanneer de ingestelde relatieve luchtvochtigheid is bereikt, stopt de ontvochtiging. Met de continu luchtreinigingsfunctie bevrijdt de multifunctionele Clean Air Optima® CA-707 Smart het gehele jaar de binnenlucht van allergenen, schimmelsporen, hinderlijke dierharen, pollen, (fijn)stof en geuren.

Luchtontvochtigers, huishoudelijke luchtontvochtigers, luchtontvochtiging, luchtontvochtiger voor thuis, elektronische luchtontvochtigers, luchtontvochtiger voor kelders, luchtontvochtiger voor badkamers, luchtontvochtiger met filter, luchtontvochtiger met afstandsbediening, draagbare luchtontvochtigers, luchtontvochtiger met automatische uitschakeling, luchtontvochtiger met LED-verlichting, luchtontvochtiger met geavanceerde technologie, luchtontvochtiger met ionisatorBinnenlucht ontvochtigen door condensatie techniek

De compacte en supersterke Clean Air Optima® condensatie - luchtontvochtiger CA-707 Smart met 2in1 systeem voor luchtontvochtigen en luchtreinigen onttrekt aan binnenruimtes tot 70m²/175m³ het overtollige vocht met een capaciteit tot 20 liter / dag (30°C/Rv80%) en beschermt actief voor het ontstaan van schimmelvorming, vlekken, corrosie en moddergeur. Daardoor word ook de bouwsubstantie en nog belangrijker uw gezondheid beschermd.

De condensatiedroger is het type luchtontvochtiger dat het meest gebruikt wordt en de CA-707 Smart kan ingezet worden in een groot temperatuurbereik tussen de 5 en 32°C.

Deze effectieve luchtontvochtiger is uitgerust met een compressor die de vochtige binnenlucht langs een koelelement geleid. Vochtige omgevingslucht wordt op deze wijze in zeer korte tijd afgekoeld. Het vocht in de lucht condenseert omdat lucht bij een lage temperatuur minder vocht kan bevatten. Het condensvocht wordt opgevangen in de watertank en kan direct worden afgevoerd door aansluiting van de meegeleverde afvoerslang.

Luchtontvochtigers, huishoudelijke luchtontvochtigers, luchtontvochtiging, luchtontvochtiger voor thuis, elektronische luchtontvochtigers, luchtontvochtiger voor kelders, luchtontvochtiger voor badkamers, luchtontvochtiger met filter, luchtontvochtiger met afstandsbediening, draagbare luchtontvochtigers, luchtontvochtiger met automatische uitschakeling, luchtontvochtiger met LED-verlichting, luchtontvochtiger met geavanceerde technologie, luchtontvochtiger met ionisator

Vijf filtertechnologieën voor effectieve luchtreiniging

1. Actief Koolstoffilter
Actiefkool neutraliseert rook, chemicaliën, gassen en geuren, voorkomt de groei van bacteriën, virussen en schimmels.
2. Voorfilter
Voorfilter vangt grote stofdeeltjes zoals: pluisjes, haren en huidschilfers van huisdieren.
3. TRUE HEPA H13 filter met nano zilver coating
Zuivert 99,97% van alle zweefstoffen tot 0,3 micrometer (0,3 µm) uit de lucht. Het HEPA filter is het meest effectieve luchtfilter voor het verwijderen van:
• (fijn)stof, sigarettenrook, pollen
• allergenen
• alle andere vaste deeltjes
De antibacteriële laag van nano zilver coating op het filter, elimineert bacteriën en schimmels.
4. UV-C Lamp
Het ultraviolette licht van de permanente lamp (UV-C straling) met een golflente van 254nm doodt gezondheidsschadelijke micro-organismen zoals: kiemen, virussen, schimmels (schimmelsporen) en bacteriën.
5. Ionisator
Capaciteit > 3.000.000 negatieve ionen / cm³ die in de gehele ruimte verspreid worden en daardoor schadelijke stoffen en geuren neutraliseren. De ionisator produceert negatieve ionen voor het reinigen van de binnenlucht en het verrijken met actief zuurstof. Onaangename geuren worden geneutraliseerd en schadelijke stoffen uit de lucht gezuiverd. Negatieve ionen hebben bovendien een sterke antistatische werking.

Luchtontvochtigers, huishoudelijke luchtontvochtigers, luchtontvochtiging, luchtontvochtiger voor thuis, elektronische luchtontvochtigers, luchtontvochtiger voor kelders, luchtontvochtiger voor badkamers, luchtontvochtiger met filter, luchtontvochtiger met afstandsbediening, draagbare luchtontvochtigers, luchtontvochtiger met automatische uitschakeling, luchtontvochtiger met LED-verlichting, luchtontvochtiger met geavanceerde technologie, luchtontvochtiger met ionisatorIngebouwde hygrostaat voor automatische luchtontvochtiging

De Clean Air Optima® condensatie - luchtontvochtiger CA-707 Smart is voorzien van een ingebouwde hygrostaat voor het meten, controleren en automatisch regelen van de relatieve luchtvochtigheid. De gewenste luchtvochtigheid kan ingesteld worden tussen 30 en 80% relatieve luchtvochtigheid.

Het doordachte design communiceert de luchtvochtigheid ook via de ronde kleurenmonitor aan de voorzijde van het apparaat.

BLAUW = droge lucht bereik = <53%
GROEN = aangenaam bereik = 53% - 68%
ROOD = hoge relatieve luchtvochtigheid = >68%

Luchtontvochtigers, huishoudelijke luchtontvochtigers, luchtontvochtiging, luchtontvochtiger voor thuis, elektronische luchtontvochtigers, luchtontvochtiger voor kelders, luchtontvochtiger voor badkamers, luchtontvochtiger met filter, luchtontvochtiger met afstandsbediening, draagbare luchtontvochtigers, luchtontvochtiger met automatische uitschakeling, luchtontvochtiger met LED-verlichting, luchtontvochtiger met geavanceerde technologie, luchtontvochtiger met ionisator
Grote watertank en permanente waterafvoer

Het apparaat schakelt automatisch uit bij volle watertank met LED signaal in de display.
De grote watertank van de luchtontvochtiger CA-707 Smart heeft een inhoud van 4 liter en is voorzien van een handgreep.

Het condensvocht dat wordt opgevangen in de watertank, kan ook direct worden afgevoerd door aansluiting van de meegeleverde afvoerslang. Hierdoor is de luchtontvochtiger CA-707 Smart geschikt voor continubedrijf en gebruik zonder toezicht.

Luchtontvochtigers, huishoudelijke luchtontvochtigers, luchtontvochtiging, luchtontvochtiger voor thuis, elektronische luchtontvochtigers, luchtontvochtiger voor kelders, luchtontvochtiger voor badkamers, luchtontvochtiger met filter, luchtontvochtiger met afstandsbediening, draagbare luchtontvochtigers, luchtontvochtiger met automatische uitschakeling, luchtontvochtiger met LED-verlichting, luchtontvochtiger met geavanceerde technologie, luchtontvochtiger met ionisatorAutomatische ontdooifunctie en herstart

De Clean Air Optima® condensatie - luchtontvochtiger CA-707 Smart beschikt over een automatisch werkende ontdooi functie. Zodra de sensor een temperatuur onder de ingestelde waarde signaleert start automatisch het ontdooien en stopt ook automatisch indien gereed. Bij het ontdooiproces wordt de verdamper weer ijsvrij gemaakt door het koelproces stop te zetten en de ventilator te laten draaien, waardoor het ijs smelt. Bij herstart vervolgt de luchtontvochtiger automatisch zijn werking met behoud van de instellingen.

Ook na een stroomonderbreking volgt automatische herstart van het apparaat met behoud van de instellingen.

Luchtontvochtigers, huishoudelijke luchtontvochtigers, luchtontvochtiging, luchtontvochtiger voor thuis, elektronische luchtontvochtigers, luchtontvochtiger voor kelders, luchtontvochtiger voor badkamers, luchtontvochtiger met filter, luchtontvochtiger met afstandsbediening, draagbare luchtontvochtigers, luchtontvochtiger met automatische uitschakeling, luchtontvochtiger met LED-verlichting, luchtontvochtiger met geavanceerde technologie, luchtontvochtiger met ionisator
Wasdroging

De Clean Air Optima® luchtontvochtiger CA-707 Smart met 2in1 systeem voor luchtontvochtiging en luchtreiniging ondersteunt de droging van uw was. De hoge ontvochtigingscapaciteit met hoge ventilatorsnelheid zorgt voor een goede luchtcirculatie in de wasruimte.

Het voorfilter en TRUE HEPA H13 filter met nano zilver coating vangt grote stofdeeltjes zoals stofvezels en pluisjes uit de wasruimte en het actiefkoolstoffilter neutraliseert geuren.

De door de ionisator tijdens de wasdroging geproduceerde negatieve ionen hebben bovendien een sterke antistatische werking hetgeen zich positief uitwerkt bij wasdroging.

Luchtontvochtigers, huishoudelijke luchtontvochtigers, luchtontvochtiging, luchtontvochtiger voor thuis, elektronische luchtontvochtigers, luchtontvochtiger voor kelders, luchtontvochtiger voor badkamers, luchtontvochtiger met filter, luchtontvochtiger met afstandsbediening, draagbare luchtontvochtigers, luchtontvochtiger met automatische uitschakeling, luchtontvochtiger met LED-verlichting, luchtontvochtiger met geavanceerde technologie, luchtontvochtiger met ionisatorEenvoudige bediening: Via het bedieningspaneel en/of
met de Clean Air Optima® App

Het overzichtelijke digitale bedienpaneel op de bovenzijde van de luchtontvochtiger is voorzien van zes tiptoetsen voor het eenvoudig selecteren van de gewenste instellingen.

Instelmogelijkheden van de luchtontvochtiger CA-707 Smart
• Mode-knop voor het instellen van het gewenste programma (Normaal, Continue, Luchtreiniging, Droge kleding)
• Schuifknop voor de gewenste luchtvochtigheid en instelbaar tussen 30-80%
• Ventilatorsnelheid Hoog-Laag
• Ionisator (in- en uitschakelbaar)
• 0-24 uurs timerfunctie met instelbaar in- en uitschakelmoment
• 0-24 uurs weekprogrammering in- en uitschakelmoment (via de App instelbaar)
• Slaapstand

De functies zijn instelbaar via het digitale bedienpaneel en/of de Clean Air Optima® App.

Gebruik en onderhoud


Watertank en waterafvoer

Schakel het apparaat eerst uit en trek dan de stekker uit het stopcontact.

Legen van de watertank
Aan de achterzijde van het apparaat bevindt zich in het onderste gedeelte de watertank. De watertank kan via de uitsparingen aan weerszijden uit het apparaat getrokken worden. Na het legen de watertank in omgekeerde volgorde terugplaatsen.

Automatische waterafvoer
Door aansluiting van de meegeleverde afvoerslang (10 mm rond / 1.5 meter lang) aan de watertank is het mogelijk het water continu af te voeren. Attentie: de afvoerslang moet altijd naar beneden gericht zijn en het uiteinde van de slang moet zich altijd onder de hoogte van de aansluiting op de watertank bevinden om waterschade te voorkomen. Door het gebruik van de standaardinstelling, de uitvoering van het apparaat met hygrostaat en installatie van de afvoerslang is de luchtontvochtiger CA-707 Smart geschikt voor langdurig gebruik in ruimtes zonder toezicht.

Onderhoud filters (display melding 00)

Onderhoud permanente voorfilter
Permanente voorfilter om de 2 weken reinigen door stofzuigen of afspoelen met lauw water (Attentie: filter droog terugplaatsen. Niet reinigen met water boven 40°C, niet met alcohol, benzine of andere ontvlambare middelen).

1. Actief Koolstoffilter
Het actief koolstoffilter filtert effectief gassen, chemicaliën, sigarettenrook, vluchtige organische stoffen (VOC) en geuren zoals huisdier-, schimmel- , keuken- en verfgeuren formaldehyde, benzeen, ammonia, nicotine, etc. uit de binnenlucht.

2. TRUE HEPA H13 filter met nano zilver coating
Zuivert 99,97% van alle zweefstoffen tot 0,3 micrometer (0,3 µm) uit de lucht. Het HEPA filter is het meest effectieve luchtfilter voor het verwijderen van:
• (fijn)stof, sigarettenrook, pollen
• allergenen
• alle andere vaste deeltjes

De antibacteriële laag van nano zilver coating op het filter elimineert bacteriën en schimmels.

Vervangen van filters
De Clean Air Optima CA-707 Smart is uitgerust met een bewakingsmechanisme voor de levensduur van het filter, dat aangeeft dat het filter (HEPA + Actief Koolstoffilter) na 1000 werkuren moet worden vervangen. Om aan te geven dat het filter moet worden vervangen, begint het controlelampje dubbel nul (00) van de luchtontvochtiger te knipperen. Reset de timer voor filtervervanging door de aan/uit-knop ongeveer 3 seconden ingedrukt te houden. Als het controlelampje uitgaat, is de timer met succes gereset.

Vervanging Actief Koolstoffilter + TRUE HEPA H13 Filter na 3-6 maanden.

Overig

Opslag Clean Air Optima® luchtontvochtiger
Als de luchtontvochtiger gedurende langere tijd niet wordt gebruikt:
1. Laat het waterreservoir helemaal leeglopen, controleer dat er geen water meer in het reservoir aanwezig is.
2. Haal de stekker van het apparaat uit het stopcontact en plooi de voedingskabel samen.
3. Verwijder de filters en reinig ze. Plaats de filters na het reinigen weer terug in het apparaat.
4. Bewaar de luchtontvochtiger op een koele, droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht, extreme temperaturen en veel stof.


Documenten

Specificaties

Geschikt voor ruimtes tot:70m² / 175m³ / 750ft²
Ontvochtigingstechniek:Condensatie droging
Filtertechnologiën:Voorfilter, actief koolstoffilter, TRUE HEPA H13 Filter, UVC-lamp en ionisator
Ontvochtigingscapaciteit:20 liter per dag (30°C / Rv80%)
SMART bediening via de Clean Air Optima® App:Ja
Ventilatorcapaciteit:tot 195m³/h
Watertank:4 liter
Ionisator capaciteit:> 3.000.000 negatieve ionen / cm³
Actief zuurstof:< 0,04 ppm
Stroomspanning:220-240V AC / 50Hz
Stroomverbruik:320 Watt ventilator hoog en 280 Watt ventilator laag
Temperatuur inzetbereik:5 - 32°C
Filter vervanging:Vervangen actief koolstoffilter + HEPA-Filter na 3-6 maanden
Afmetingen:26 x 26 x 61,8 cm
Gewicht:12,1 kg (leeg)
Geluidsniveau:30dB(A) Laag 1 / 48dB(A) Hoog 2
Kleur:Ivoorwit / zwart
CategorieLuchtontvochtigers

Accessoires

Filterset CA-707 Smart
Direct leverbaar
29,90
Hygrometer HT-01B
Direct leverbaar
16,95
Hygrometer HT-01W
Direct leverbaar
16,95

Reviews

5/5 25 reviews
Geplaatst op 16-03-2024

Klantenservice is erg vriendelijk en behulpzaam heeft heel veel kennis in huis. Voor mijn reden om klant te blijven.
Product CA-707 Smart werkt goed en is zeer geluids arm.
Krachtige ontvochtigingscapaciteit maakt dat de waterreservoir net iets te snel vol is. Ik ga over op de doorlopende afvoerslang. WIFI is wat minder sterk, maar dit komt omdat hij geplaatst is op een plek waar weinig signaal is thuis.

Geplaatst op 15-03-2024

Heel erg tevreden met product.
Extra filters die je besteld worden snel geleverd.

Geplaatst op 02-03-2024

Super Gerät total zufrieden.

Geplaatst op 28-02-2024

Fantastisch apparaat, hele mooie uitvoering. Op verschillende manieren te bedienen o. a. met een makkelijke app waarbij de wifi probleemloos in te voeren is. Flinke watertank die gemakkelijk is in gebruik met een handvat. Daarnaast reinigt hij ook nog de omgevingslucht!

Geplaatst op 10-01-2024

Tolles Gerät, sehr leise & funktioniert super.

Meer reviews tonen

Schrijf een review

Aantal sterren
     
   
  Plaats review

Blogs

Veel gestelde vragen

Moeten filters worden vervangen bij de luchtontvochtiger en luchtreiniger?

De luchtontvochtiger en luchtreiniger zijn uitgerust met filters welke vervangen moeten worden.
Het actief koolstoffilter en TRUE HEPA H13 filter dient na 3-6 maanden vervangen te worden.

Andere vraag stellen

         
A guarantee for healthy indoor air quality

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen