Luchtbevochtiger met UVC-lamp Clean Air Optima® CA-607W Smart
Inloggen
Winkelmandje
NederlandsNederlands

Luchtbevochtiger met ionisator CA-607W Smart

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
126,75
Zet op verlanglijstje
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden.
Reviews Schrijf een review
Toevoegen aan favorieten
 • 20 jaar Clean Air Optima®
 • Specialist in hoogwaardige "mobiele" luchtbehandelingssystemen
 • Effectieve producten - designed in Germany
 • Wereldwijd honderdduizenden tevreden gebruikers
 • Vakkundige advisering, snel contact
 • Online productadvies
 • 2 jaar garantie
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen
Luchtbevochtiger met ionisator CA-607W Smart
Luchtbevochtiger met ionisator CA-607W Smart
126,75
 • Artikelomschrijving & specificaties
 • Documenten
 • Accessoires
 • Veel gestelde vragen

Barcode

Artikelomschrijving


Clean Air Optima® refurbished productenClean Air Optima® refurbished producten zijn geretourneerd binnen de zichttermijn. Door het refurbishen van deze artikelen, verminderen we afval en kunnen we u een gunstigere aankoopprijs bieden. Hiermee dragen we bij aan een duurzame oplossing voor geretourneerde producten.

Lees meer...


Optimale luchtvochtigheidDe door medische specialisten aanbevolen optimale luchtvochtigheid ligt in het bereik van 40 tot 60% relatieve luchtvochtigheid. De mens ervaart de lucht in binnenruimtes met een luchtvochtigheid in dit bereik als aangenaam en optimaal bevochtigd. De luchtvochtigheidsgraad is hiermee ideaal voor de gezondheid van mens en dier en gelijktijdig worden meubels, houten vloeren, muziekinstrumenten, antiquiteiten, planten en veel meer waardevolle zaken in het interieur tegen uitdroging beschermd.

De effectieve luchtbevochtiger CA-607W Smart met ionisator, UV-C lamp, aromatherapie en koude en warme verneveling, regelt automatisch de optimale luchtvochtigheid en verbetert de luchtkwaliteit in alle binnenruimtes waar mensen verblijven voor wonen, slapen, werken, recreatie etc.

Luchtbevochtiger met ionisator, UV-C lamp en aromatherapie CA-607W Smart


Geschikt voor kleine en grote ruimtes tot 65m² / 160m³ / 699ft²
Luchtbevochtigers, huishoudelijke luchtbevochtigers, luchtbevochtiging, luchtbevochtiger voor thuis, ultrasone luchtbevochtigers, luchtbevochtiger voor slaapkamers, luchtbevochtiger voor babykamers, luchtbevochtiger met aromatherapie, luchtbevochtiger met ionisator, luchtbevochtiger met filter, luchtbevochtiger met afstandsbediening, draagbare luchtbevochtiger, luchtbevochtiger met automatische uitschakeling, luchtbevochtiger met LED-verlichting, luchtbevochtiger met geavanceerde technologieBinnenlucht bevochtigen door ultrasoon luchtbevochtiging

Gezonde, frisse, optimaal bevochtigde en gearomatiseerde binnenlucht voorkomt geïrriteerde luchtwegen en droge huid. In perioden met lage relatieve luchtvochtigheid kan met ultrasoon technologie de juiste luchtvochtigheid in binnenruimtes gerealiseerd worden.

De ultrasoon techniek behoort tot een van de meest effectieve methoden voor luchtbevochtiging in binnenruimtes. Ultrasoon water verneveling wordt uitgevoerd door een klein, hoogfrequent trilplaatje (membraan) in het waterbassin. Het ultrasoon membraan zorgt ervoor dat het water fijn wordt verneveld tot koude of warme mist, dat vervolgens door een zachte ventilator luchtstroom aan de binnenlucht wordt afgegeven.

Bevochtigingscapaciteit luchtbevochtiger CA-607W Smart / min. 120 ml/ h - max. 480 ml/ h
.
Luchtbevochtigers, huishoudelijke luchtbevochtigers, luchtbevochtiging, luchtbevochtiger voor thuis, ultrasone luchtbevochtigers, luchtbevochtiger voor slaapkamers, luchtbevochtiger voor babykamers, luchtbevochtiger met aromatherapie, luchtbevochtiger met ionisator, luchtbevochtiger met filter, luchtbevochtiger met afstandsbediening, draagbare luchtbevochtiger, luchtbevochtiger met automatische uitschakeling, luchtbevochtiger met LED-verlichting, luchtbevochtiger met geavanceerde technologieIonisatie luchtreiniging

De ingebouwde ionisator produceert negatieve zuurstofionen waardoor de binnenlucht aanvullend op de bevochtiging wordt gereinigd en verfrist. Negatieve ionen hangen zich aan stofdeeltjes, micro-organismen en andere ongewenste stoffen in de lucht en verbinden deze met elkaar. De deeltjes worden zwaarder dan de lucht, vallen neer en worden op deze wijze uit de lucht gefilterd.Verwarmingselement voor warm bevochtigen

De luchtbevochtiger CA-607W Smart beschikt over een verwarmingselement voor warm bevochtigen. Wanneer het verwarmingselement is ingeschakeld, is de aanmaak van nevel het meest efficiënt en wordt de luchtvochtigheid het snelst verhoogd. Bevochtiging met voorverwarming bestrijdt daarnaast bacterievorming in het water en houdt de kamertemperatuur op peil tijdens de wintermaanden.

Luchtbevochtigers, huishoudelijke luchtbevochtigers, luchtbevochtiging, luchtbevochtiger voor thuis, ultrasone luchtbevochtigers, luchtbevochtiger voor slaapkamers, luchtbevochtiger voor babykamers, luchtbevochtiger met aromatherapie, luchtbevochtiger met ionisator, luchtbevochtiger met filter, luchtbevochtiger met afstandsbediening, draagbare luchtbevochtiger, luchtbevochtiger met automatische uitschakeling, luchtbevochtiger met LED-verlichting, luchtbevochtiger met geavanceerde technologieAromatherapie met essentiële oliën van Clean Air Optima®

Het gebruik van essentiële of etherische oliën wordt aromatherapie genoemd. Aromatherapie richt zich op het onderhouden en bevorderen van de gezondheid en het genezen van aandoeningen. Aromatherapie zorgt voor luchtzuiverende werking en neemt onaangename geuren weg. Ervaar door aromatherapie aangename ambiance in uw woonruimtes, waarin u zich prettig voelt en daardoor beter kunt ontspannen. De hoogwaardige essentiële oliën van Clean Air Optima® worden door de ultrasoon luchtbevochtiger CA-607W Smart met ionisator, UV-C lamp en aromaverstuiver microfijn verneveld en zorgen voor een geurcompositie afgestemd op uw wensen.

Luchtbevochtigers, huishoudelijke luchtbevochtigers, luchtbevochtiging, luchtbevochtiger voor thuis, ultrasone luchtbevochtigers, luchtbevochtiger voor slaapkamers, luchtbevochtiger voor babykamers, luchtbevochtiger met aromatherapie, luchtbevochtiger met ionisator, luchtbevochtiger met filter, luchtbevochtiger met afstandsbediening, draagbare luchtbevochtiger, luchtbevochtiger met automatische uitschakeling, luchtbevochtiger met LED-verlichting, luchtbevochtiger met geavanceerde technologie

Luchtbevochtiging met UV-C sterilisatie

Het ultrasoon membraan zorgt ervoor dat water fijn wordt omgezet in koude nevel, welke voor sterilisatie langs de UV-C lamp wordt geleid en vervolgens via de sproeiopening wordt afgegeven aan de binnenruimte.

De UV-C lamp zorgt voor een extra bijdrage aan het elimineren van bacteriën en virussen en voorkomt daardoor geurvorming van het water.

Luchtbevochtigers, huishoudelijke luchtbevochtigers, luchtbevochtiging, luchtbevochtiger voor thuis, ultrasone luchtbevochtigers, luchtbevochtiger voor slaapkamers, luchtbevochtiger voor babykamers, luchtbevochtiger met aromatherapie, luchtbevochtiger met ionisator, luchtbevochtiger met filter, luchtbevochtiger met afstandsbediening, draagbare luchtbevochtiger, luchtbevochtiger met automatische uitschakeling, luchtbevochtiger met LED-verlichting, luchtbevochtiger met geavanceerde technologie

Eenvoudige bediening met digitaal display

Het overzichtelijke digitale bedienpaneel op de voorzijde van de luchtbevochtiger CA-607W Smart is voorzien van zeven tiptoetsen voor het eenvoudig selecteren van de gewenste instellingen. Daarnaast is de luchtbevochtiger CA-607W Smart ook voorzien van een afstandbediening en bedienbaar via de Clean Air Optima® App.

Instelmogelijkheden van de luchtbevochtiger CA-607W Smart:
• Luchtvochtigheid instelbaar tussen 40-80%
• Bevochtigingssnelheid High-Medium-Low
• Ionisator (in- en uitschakelbaar)
• Verwarmingselement (in- en uitschakelbaar)
• Timerfunctie voor uitschakelmoment (1-12 uur)
• Weekprogrammering in- en uitschakelmoment 0 - 24 uur (via de App instelbaar)
• UV-C lamp (in- en uitschakelbaar)
• Kinderslot

Programma instellingen:
• Auto-mode
• Health-mode
• Baby-mode
• Sleep-mode


De functies zijn instelbaar via het digitale bedienpaneel en/of de Clean Air Optima® App.

Gebruik en onderhoud


Waterfilter W-01W (display melding 00)

De Clean Air Optima® luchtbevochtiger CA-607W Smart is uitgerust met een waterfilter dat zorgt voor het ontkalken, reinigen en verzachten van het leidingwater en daardoor kalkvorming en slecht geurend water voorkomt. Het waterfilter kan 2x per week gereinigd worden onder stromend leidingwater.

Bepalen van de waterhardheid met de in de verpakking meegeleverde teststrip
1. Dompel de bijgevoegde teststrip gedurende 1 seconde in een glas koud leidingwater.
2. Lees de waterhardheidsteststrip na één minuut af.
3. Raadpleeg de tabel om de verwachte gebruiksduur van het waterfilter W-01W te bepalen.Om aan te geven dat het waterfilter W-01W moet worden vervangen, begint het controlelampje dubbel nul (00) in het display van de luchtbevochtiger te knipperen na 400 bedrijfsuren.

Reset de timer voor het waterfilter door de aan/uit-knop van de luchtbevochtiger ongeveer 3 seconden ingedrukt te houden. Als het controlelampje uitgaat, is de timer met succes gereset.

Zilver Ion filter SI-01

Het Zilver Ion filter SI-01 elimineert bacteriën en virussen in het waterbassin van de luchtbevochtiger en kan 2x per week gereinigd worden onder stromend leidingwater en dient minimaal 1x per jaar vervangen te worden.

De combinatie van Waterfilter W-01W en Zilver Ion SI-01 filter zorgt voor optimale waterkwaliteit.

Reinigen van de transductor (ultrasoon membraan), waterbassin en watertank

De werkwijze voor deze reiniging:

1. Doseer 2 - 4 doppen Clean Air Optima® Reiniger & Ontkalker in het waterbassin (verdeel 1 dopje op het oppervlak van de Transductor en 1 dopje op het PTC-verwarmingselement en laat 2 -5 minuten inwerken.
2. Verwijder het minerale (kalk) laagje voorzichtig van het oppervlak van de Transductor en PTC-verwarmingselement met een kleine borstel, wattenstaafje of tandenborstel.
Let op: gebruik nooit scherpe of harde voorwerpen om de Transductor / PTC-verwarmingselement te reinigen.
3. Voeg vervolgens water toe tot de rand van het Waterbassin en laat minimaal 30 minuten en maximaal 60 minuten inwerken.
4. Spoel de Transductor / PTC-verwarmingselement en Waterbassin grondig af met water.
5. Indien er nog sporen van kalkaanslag zichtbaar zijn, adviseren wij het reiniging en ontkalken te herhalen.
6. Reinig de binnenkant van de Watertank met een mild afwasmiddel, en spoel na met schoon water.

Na het reinigen en ontkalken is uw apparaat hygiënisch schoon, kalkvrij, vrij van bacteriën, vrij van virussen en meteen weer klaar voor gebruik.

Let op:
Om te reinigen en ontkalken, dient het apparaat uitgeschakeld te zijn, zodat er door de verneveling geen zuur via aerosolen in de lucht komt.

Clean Air Optima® Reiniger & Ontkalker is niet geschikt voor het waterreservoir (watertank). Wij adviseren voor het waterresevoir (watertank), een mild afwasmiddel te gebruiken.

Toepassen van essentiële oliën

Voor aromatherapie is uitsluitend de, voor ultrasoon aromaverstuivers en luchtbevochtigers ontwikkelde, Clean Air Optima® essentiële oliën toepasbaar.

Het gebruik van andere, niet voor ultrasoon aromaverstuivers/luchtbevochtigers ontwikkelde essentiële oliën of additieven, kunnen leiden tot beschadiging van het apparaat! Toestellen die door dergelijke additieven worden beschadigd, worden van de garantie uitgesloten.


Documenten

Specificaties

Geschikt voor ruimtes tot:65m² / 160m³ / 699ft²
Bevochtigingscapaciteit:min. 120 ml/ h - max. 480 ml/ h
Instelbare luchtvochtigheid:Instelbaar 40 - 80%
Heating functie:Ja
UV-C lamp:Ja
Geschikt voor aromatherapie:Ja
Top Filling:Nee
Automatische programma's:Auto-mode, Health-mode, Baby-mode, Sleep-mode
Timer:Uitschakelmoment (1-12 uur)
SMART bediening via de Clean Air Optima® App:Ja
Watertank:5,5 liter
Ionisator capaciteit:> 3.000.000 negatieve ionen / cm³
Actief zuurstof:< 0,05 ppm
Stroomspanning:220 – 240V, 50 / 60Hz
Stroomverbruik:25 Watt voor koude nevel - 105 Watt voor warme nevel
Filter vervanging:Vervangen waterfilter W-01W per 1-3 maanden en SI-01 per 12 maanden
Afmetingen:23 x 15 x 37 cm
Gewicht:3,4 kg (leeg)
Geluidsniveau:< 25dB(A)
Kleur:Wit
Afstandsbediening:Ja
CategorieRefurbished

Accessoires

Etherische olie Mountain
Direct leverbaar
12,90
Etherische olie Relax
Direct leverbaar
12,90
Hygrometer HT-01B
Direct leverbaar
16,95
Hygrometer HT-01W
Direct leverbaar
16,95
Waterfilter W-01W
Direct leverbaar
14,90
Zilver Ion SI-01
Direct leverbaar
12,90

Schrijf een review

Aantal sterren
     
   
  Plaats review

Stel een vraag over dit artikel

         
A guarantee for healthy indoor air quality

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen